Back in Time With Movie Quiz


Do you like watching movies? We do! And forasmuch as we’re a time tracking software company, we decided to create a quiz with movies about time questions. Don’t hesitate and check your knowledge!

Question 1/13

Do you remember About Time movie? With which famous model Mary was obsessed?

Question 2/13

Which singer partnered Amanda Seyfried in “In Time“ movie?

Question 3/13

Which car was used as a time machine in “Back to the Future“ movie?

Question 4/13

Why Henry was able to time travel in The Time Traveler’s Wife?

Question 5/13

People named “Loopers“ in “Looper” movie are killing others send by mafia from the future. What was the pay for their services?

Question 6/13

Where was the Omega true location in “Edge of Tomorrow” movie?

Question 7/13

About what was the lecture dr Railly had in “12 Monkeys” movie?

Question 8/13

To which year Skynet sent T-800 to terminate Sarah Connor?

Question 9/13

What caused the mankind self-destruction in “Time Machine” movie?

Question 10/13

Why Pryde sends Logan's consciousness 50 years back in time in “X-Men: Days of Future Past“ movie?

Question 11/13

How many years have elapsed on Earth while Amelia Brand and Cooper were on Miller’s planet in “Interstellar” movie?

Question 12/13

How was called the enemy in third “Man in Black” series movie?

Question 13/13

Two of the movies above won the Oscar(s). Guess which one?

Your answers

timecamp quiz-end

Your answers

1. Do you remember About Time movie? With which famous model Mary was obsessed?
Your answer:
Correct answer: A) Kate Moss

2. Which singer partnered Amanda Seyfried in “In Time” movie?
Your answer:
Correct answer: B) Justin Timberlake

3. Which car was used as a time machine in “Back to the Future” movie?
Your answer:
Correct answer: C) DeLorean DMC-12

4. Why Henry was able to time travel in “The Time Traveler’s Wife?
Your answer:
Correct answer: A) Because of his genetic disorder

5. People named “Loopers” in “Looper” movie are killing others send by mafia from the future. What was the pay for their services?
Your answer:
Correct answer: B) Gold

6. Where was the Omega true location in “Edge of Tomorrow” movie?
Your answer:
Correct answer: B) under the Louvre in Paris

7. About what was the lecture dr Railly had in “12 Monkeys” movie?
Your answer:
Correct answer: C) About Cassandra Complex

8. To which year Skynet sent T-800 to terminate Sarah Connor?
Your answer:
Correct answer: B) 1984

9. What caused the mankind self-destruction in “Time Machine” movie?
Your answer:
Correct answer: A) Moon destruction by space colonist

10. Why Pryde sends Logan's consciousness 50 years back in time in "X-Men: Days of Future Past" movie?
Your answer:
Correct answer: B) To prevent Mystique from assassinating Dr. Bolivar Trask

11. How many years have elapsed on Earth while Amelia Brand and Cooper were on Miller’s planet in “Interstellar” movie?
Your answer:
Correct answer: C) 23 years

12. How was called the enemy in third “Man in Black” series movie?
Your answer:
Correct answer: B) Boglodite

13. Two of the movies above won the Oscar(s). Guess which one?
Your answer:
Correct answer: A) Interstellar and C) Back To The Future