Effective time managment quiz

effective time managment

Have you ever wondered how people working in various professions spend their working time and these precious moments after? Everything depend on types of responsibilities, but one thing is for sure – effective time management is the key to do their job in a right way. It is important to remember that even a few minutes of spare time at work will be a great opportunity to let your mind have some rest and then improve work productivity. One of the best way to do that is solving riddles and puzzles. We offer you an enjoyable quiz – why don’t you get to know some facts about one of the busiest jobs – programmers?

Question 1/13

How many programmers does it takie to change a light bulb?

Question 2/13

What do computers eat when they get hungry?

Question 3/13

How do you call a programmer from Finland?

Question 4/13

What will programmer say about glass?

Question 5/13

How old is the oldest programmer in the world?

Question 6/13

How much female programmers are there?

Question 7/13

How do software developers spend their time most often?

Question 8/13

What programmers do after work?

Question 9/13

What do programmers drink most often?

Question 10/13

How much sleep do programmers need?

Question 11/13

How do programmers call a situation, when everything collapse after changing a block of code?

Question 12/13

How do programmers call newbies?

Question 13/13

The perfect programmer tatoo will be:

Your answers

effective time managment

Your answers

1. How many programmers does it takie to change a light bulb?
Your answer:
Correct answer: B) None, it't just a hardware problem

2. What do computers eat when they get hungry?
Your answer:
Correct answer: C) Chips!

3. How do you call a programmer from Finland?
Your answer:
Correct answer: A) Nerdic

4. What will programmer say about glass?
Your answer:
Correct answer: C) The glass is twice lagre as necessary

5. How old is the oldest programmer in the world?
Your answer:
Correct answer: A) 81 years old

6. How much female programmers are there?
Your answer:
Correct answer: C) About 10%

7. How do software developers spend their time most often?
Your answer:
Correct answer: B) Design and coding

8. What programmers do after work?
Your answer:
Correct answer: A) Still working

9. What do programmers drink most often?
Your answer:
Correct answer: C) Everything that contains caffeine

10. How much sleep do programmers need?
Your answer:
Correct answer: B) They are human beings, so there is always a good moment to take a nap

11. How do programmers call a situation, when everything collapse after changing a block of code?
Your answer:
Correct answer: C) Jenga Code

12. How do programmers call newbies?
Your answer:
Correct answer: B) Jimmy

13. The perfect programmer tatoo will be:
Your answer:
Correct answer: C) </head> <body> on the neck